Ambasada e SHBA: Ja si ta rinovosh vizën amerikane me postë!

816
Sigal

Ambasada amerikane në Tiranë ka shpjeguar sesi mund të rinovohet viza amerikane me postë, pa pritur në dyert e saj.

Ja mesazhi sot në Facebook: “A e dini se Ambasada e Shteteve të Bashkuara Tiranë ka një program për rinovimin e vizës me postë? Shikoni me kujdes për të parë nëse kualifikoheni. Nëse po, mos prisni në radhë dhe dërgoni aplikimin tuaj me postë!”

Image