Zëri i reperit shqiptar arrin deri në Hong Kong

510

Artisti Finem u bë i njohur në një periudhë shumë të shkurtër. Në projektin e ri muzikor, të titulluar “n’Katror”, ai shprehet se zëri i tij ka arritur deri në Hong Kong.

Në refrenin e këngës, Finem thotë:

“Me pare midis lagjes lujna ping-pong
Nzon ton ata svin jo
Edhe nHong Kong po na nin kto”.

Teksti flet për jetën mes rrethit të ngushtë shoqëror dhe të ardhmen e tij si artist.  Suksesi i Finem u vulos që në projektin e parë “Benzi”, që tashmë numëron plot 13 milion klikime në Youtube.