Zakonet e përditshme të Victoria Beckham që e bëjnë të duket gjithmonë në formë

134
Sigal

Janë disa personazhë të famshëm që në një mënyrë ose tjetër të “imponojnë” t’i besosh sekretet e bukurisë sepse është vetë lëkura, pamja dhe fiziku i tyre në tërësi që flet më shumë se gjithçka tjetër. Një nga rutinat më interesante për t’u dëgjuar është ajo e Victoria Beckham. Ikona e modës është plot 47-vjeç, por përtej gjenevëe, zakonet e përditshme të bukurisë e kanë bërë të duket siç duket sot! Çfarë bën zonja Beckham për të qëndruar në formë?

1. Nuk heq dorë nga masazhet e fytyrës!

Zakonet e përditshme të Victoria Beckham që e bëjnë

2. Nuk harron të përdorë kremra/vajra natyralë sa herë del nga dushi!

Zakonet e përditshme të Victoria Beckham që e bëjnë

3. Rregulli numër 1 është hidratimi. Beckham s’del nga shtëpia nëse s’ka lëkurë të hidratuar.

Zakonet e përditshme të Victoria Beckham që e bëjnë

4. Kujdesi për thonjtë dhe kutikulat është detaj shumë i rëndësishëm i pamjes së saj!

Zakonet e përditshme të Victoria Beckham që e bëjnë

5. Eshtë fanse e maskave për sytë

Zakonet e përditshme të Victoria Beckham që e bëjnë

6. Kujdesi i saj për lëkurën nis nga brenda-jashtë.

Zakonet e përditshme të Victoria Beckham që e bëjnë

7. Victoria përdor vetëm nuancat rreth nude-it për buzët, sepse kështu duken më të plota.

Zakonet e përditshme të Victoria Beckham që e bëjnë