Vin Diesel zbulon një lidhje tjetër të fortë midis tij dhe Paul Walker

202
Sigal

Vin Diesel po e kujton Paul Walker me dashuri.

Të martën, në tetëvjetorin e vdekjes së Walker në moshën 40-vjeçare, aktori i Fast & Furious, 54, zbuloi se vajza e tij Hania Riley Sinclair shërbeu si shoqëruese e nderit në dasmën e fundit të Meadow Walker.

Në një imazh të shpërndarë në Instagram për homazhin prekës, Sinclair, 13 vjeç, qëndroi pranë vajzës 23-vjeçare të Paul në ditën e saj të dasmës. Në tetor, modelja u martua me aktorin Louis Thornton-Allan në një plazh në Republikën Domenikane.

“Kanë kaluar tetë vjet sot … dhe nuk kalon asnjë ditë që të mos reflektoj për vëllazërinë që ishim të bekuar të kishim … por ju e dini këtë. Tragjeditë në jetë gjithmonë pasohen nga bekimet e jetës nëse qëndroni hapuni dhe kini besim,” shkroi Diesel.
“Shiko këtë foto Pablo, do të të bëjë të buzëqeshësh. I njëjti engjëll për të cilin më ndihmove të përgatitem në mënyrën më të bukur me këshillat e tua vëllazërore është i njëjti engjëll që Livadhi i çmuar kërkoi të bëhej çupë e nderit”.

Ai vazhdoi, “Si mund ta dija që në setin e Fast të vitit 2008… por ndoshta disi e dije. Më mungon. Fëmijët e mi gjithmonë më thonë se xhaxhai Paul është me ty baba, gjithmonë… dhe unë e di në zemra ime se ata kanë të drejtë. Më mungon Pablo.”