Sigal

Cristiano Ronaldo, James Rodriguez, Neymar, e shumë lojtarë të tjerë që morën dhe po marin pjesë në Botërorin Rusia 2018, kanë afër vetes femra shumë seksi.

Pas lodhjes nga ndeshjet e Botërorit, këta futbollistë do të kenë afër vetes femra me të vërtetë seksi për t’u çlodhur.

Helga, Georgina, Charlotte, janë vetëm disa prej këtyre grave seksi të lojtarëve të Botërorit