‘Thumbon’ Rovena Stefa: Pandemia ‘përfundon’ kur duan politikanët

185
Sigal

Këngëtarja e njohur, Rovena Stefa, ka shprehur pakënaqësinë e saj ndaj politikanëve.

Ajo ka marrë shkas nga tubimet e fushatave politike dhe ‘i ka thumbuar’ ata për rrezikun ndaj pandemisë.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Rovena ka theksuar se ‘pandemia përfundon kur duan politikanët’.

Kujtojmë që fushata zgjedhore është duke nxitur artistët që të reagojnë për shkak të anuilimit të dasmave, me qëllim të parandalimit të pandemisë.