Bashkëshortja e këngëtarit të njohur Sinan Hoxha, Andrra i ka kushtuar një dedikim mjaft të ndjerë me rastin e ditëlindjes së tij.

Ajo ka publikuar një foto të dasmës së tyre ku shfaqen më të lumtur se kurrë. “Gëzuar ditëlindjen jetë”,-shkruan Andrra krahas fotos së publikuar sëbashku. Andrra dhe Sinani kanë sëbashku një djalë me emrin Ansi.