‘Shqiptarët janë spiuna pa lekë’, Ermal Fejzullahu dhe moderatori zbulojnë si përfunduan në burg në Zvicër

140
Sigal

Në emisionin ‘Zemër Luana’ moderatori Labinot Gashi dhe këngëtari Ermal Fejzullahu, kanë ndarë një moment personal të tyrin pasi kishin përfunduar në një qeli të dy.

Ermali ka treguar se ka përfunduar 24 orë në burg në Zvicër me Labin, ku shkak është bërë viza e gabuar. Më tej Ermali ka thënë: ‘Shqiptarët janë spiuna pa lekë, e na kanë paditur’.

Më tej, të ftuarit kanë treguar se brenda qelisë ka patur sekuenca mjaft argëtuese duke e cilësuar këtë thjesht si një aventurë.

Një moment ky i sinqertë, që duket se tashmë Ermali dhe Labi e kanë kaluar në kujtimet e tyre dhe kanë kaluar vetëm 24 orë pasi është sqaruar situate që ata kanë lënë qelinë.