Rezart Veleshnja e thotë troç, ja cili është aktori më i mirë shqipëtar…

846

Marrëdhëniet mes artistëve dhe kryesisht aktorëve në shumicën e rasteve janë të mira.

Gjithmonë kemi parë aktorë të cilët motivojnë njeri-tjeterin ose mbështesin karrierën e njëri-tjeterit.Një marëdhënie e ngusht është edhe aktorëve të vjetër me ata të rinjë.

Së fundmi aktori i humorit i spektaklit ‘Portokalli’, Rezart Veleshnja ka publikuar një fotografi përkrah Mirush Kabashit.

Pavarësisht se kanë një diferencë të madhe moshe dhe u përkasin brezave të ndryshëm, duket se ata ndajnë një miqësi të vërtetë me njëri-tjetrin.

Në fotografi, Rezarti shihet duke puthur në ballë Mirushin dhe bashkangjitur saj ka shkruar: “Baba të fala ke nga shoku jot i ngushtë dhe aktori më i mirë i botës”.