Sigal

Julian Deda ja ka kushtuar ditët e pushimit vetëm familjes së tij. Shpesh ka publikuar foto dhe video nga ditët pranë tyre, por kjo e sotmja ishte disi më e veçantë. Aktori i njohur i humorit ka ndarë me të gjithë një foto krah së bijës. “Më ka dal dielli përpara”,-ka shkruar ai në foton në fjalë.

Është folur shpesh për një lidhje speciale mes babit dhe vajzës, kjo foto e vërteton edhe njëherë këtë thënie.