Pitt pohon se ai i ka paguar më shumë se 1 milion dollarë për të mbështetur fëmijët e tyre dhe ka dhënë 6.25 milion paund për të blerë një shtëpi.

Burimet e afërt të të dyja palëve thonë se çifti ka qenë në kokë për disa muaj. “Ata nuk mund të bien dakord për asgjë,” tha një mik.

Burimi shtoi: ‘Nuk është sekret që Angie do të donte të merrte kujdestarinë e plotë të fëmijëve dhe të lëvizte jashtë vendit. Megjithëse ajo ka kujdestarinë fizike, ajo nuk mund të lëvizë pa pëlqimin e Bradit.

‘Brad nuk dëshiron të fluturojë tetë apo nëntë orë çdo herë që dëshiron të shohë fëmijët e tij. Ai po përpiqet të mbajë status quon. ‘

Avokatët e Pitt-it e quajtën ‘të panevojshme’ deklaratën e Jolie mbi mbështetjen e fëmijëve dhe e përshkruan atë si një “përpjekje të fshehtë për manipulim mediatik”.