Nga tangat e zeza të këngëtares shqiptare, deri te “flutura” e Belenit: Paraqitjet që kanë bërë historinë në “Sanremo”

338

Siç ndodh në çdo lloj festivali apo eventi, veshjet e personazhe janë ato që tërheqin më shumë vëmendjen e të gjithëve.

E kështu ka ndodhur edhe në festivalin e “Sanremo”-s, ku njerëzit kanë komentuar më shumë fustanet e këngëtareve e prezantueseve, se sa këngët pjesëmarrëse në konkurrim.

Këngëtaret apo prezantueset e këtij festivali të njohur italian guxojnë me veshjet e tyre, edhe pse mund të ndodh që të kenë “incidente”, duke treguar më shumë seç duhet.

Të kërkuar apo të pavetëdijshëm, ato sjellin pak “piper” në skenën e madhe të Ariston. Këtu do të shikoni disa nga veshjet që kanë bërë histori në “Sanremo”:

Belen Rodriguez hap më shumë seç duhet fustanin e Fausto Puglisi-t, duke treguar tatuazhin flutur
Annalisa Scarron tregon të pasmet me fustanin trasparent të Roberto Cavallit
Antonella Clerici me një veshje me ngjyrat e flamurit italian
Bianca Balti ngacmon Ariston me dy fustane me dantella dhe transparent të Dolce & Gabbana
Conchita Wurst e veshur si femër, por me mjekër
Diletta Leotta e hap festivalin me një veshje të Alberta Ferretit… dhe nisin kritikat
Ilary Blasi me veshjen Valentino, i cili i tregon më shumë seç duhet
Elisabetta Canalis me veshjen e Versace-s
Gjoksi i vogël i Noemit del nga fustani La Jolie Fille
Loredana Berte tregon barkun e rrumbullakosur (fals) me një fustan të Versace
Madalina Ghenea me një dekolte që shkëlqen nga veshja e Zuhair Murad
Melissa Greta Marchetti e veshur me një fustan të Philosophy, ku tregon gjithë kurrizin
Tanga e Anna Oxa (e lindur Anna Hoxha) që kanë bërë histori në Sanremo
Sabrina Salerno e Jo Squillo ndezin skenën e Sanremos me veshjet provokuese
Simona Ventura super hot me një veshje të Dolce & Gabbana
Valeria Marini elegante me veshjen e Gianfranco Ferre
Vittoria Belvedere del topless me një fustan të Armanit