Kur në mes është dashuria, diferenca në moshë është thjesht një numër. Përgjithësisht janë meshkujt ata të cilët zgjedhin partneret më të reja, ndërsa rastet e femrave janë më të rralla edhe pse kohët e fundit kanë ardhur në rritje. Ne po ju tregojmë disa nga rastet kur diferenca mes çifteve ka qenë shumë e lartë edhe pse një pjesë e tyre nuk janë më bashkë.
George dhe Amal Clooney, 17 vite diferencë.


Brian Austin dhe Megan Fox, 13 vite diferencë.


Cheryl Cole është 10 vite më e madhe se Liam Payne.


Mel Gibson dhe Rosalind Ross, 35 vite diferencë.


Princess Charlene dhe Princi Albert 20 vite diferencë.


Jason Statham dhe Rosie Huntington-Whiteley, 20 vite diferencë.