Sigal

Moderatori i njohur, Labinot Gashi në muajon qershor zbuloi se do të bëhej baba për herë të parë. Sigurisht që emocionet për të dhe bashkëshorten e tij janë të mëdha dhe këtë Labi e ka treguar shpesh në postimet e tij.

Bashkëshortja e moderatorit, Qëndresa, është në javët e fundit të pritjes së ëmbël dhe për ta patur gjithmonë kujtim këtë moment të veçantë në jetën e tyre ata kanë realizuar një set fotografik.

Disa prej dytre moderator i ka postuar në rrjetin social, Instgram. Në to Labi shfaqet i ulur në gjunjë përpara bashkëshortes së tij, duke i puthur barkun. “I bekuar”- shkruan Labi krah fotos.