Melania Trump përdor sozi? Detaji që kapën ndjekësit në rrjetet sociale (FOTO)

88

Një foto e Melania Trump ka shkaktuar një lum komentesh në Twitter. Përdoruesit e shumtë të këtij rrjeti social pretendojnë se Zonja e Parë përdor një sozi.

Raundi i fundit i spekulimeve u nxit nga një foto e Melania dhe burrit të saj Donald Trump duke hipur në avionin “Marine One” të enjten gjatë rrugës për në debatin e fundit presidencial.

Melania Trump përdor sozi, detaji që kapën ndjekësit në

Melania Trump përdor sozi, detaji që kapën ndjekësit në

Melania Trump përdor sozi, detaji që kapën ndjekësit në

Melania Trump përdor sozi, detaji që kapën ndjekësit në

Melania Trump përdor sozi, detaji që kapën ndjekësit në

Melania Trump përdor sozi, detaji që kapën ndjekësit në

Melania Trump përdor sozi, detaji që kapën ndjekësit në