Mehgan Markle, biznes me këmbët e saj pas këshillave nga një Guru biznesi (Foto)

442
Sigal

Mehgan Markle ka një guru, dhe ajo është këshilltarja e saj Gina Nelthorpe-Coëne me të cilën ajo po qëndron tani edhe gjatë zhvendosjes në Kanada.

Pak ditë më parë Mehgan u fotografua vetëm duke shkuar në aeroport për të marrë mikeshën e saj Guru, të cilën e ka njohur ne vitin 2014. Një nga këshillat e gurusë së Markel, ishte që vajza të shfaqte bukurinë e këmbëve të saj edhe për biznes. Elasticitetin e trupit të saj princesha nuk e ka fshehur kurrë.

Anëtarja e familjes mbretërore ka tre vjet që është shkëputur nga jeta e saj e mëparshme por sërish ka shumë oferta, vecanërisht për reklamimin e produkteve, por Mehgan është duke menduar për cmimin. Synimi është që familja e saj të bëhet e pavarur financiarisht nga familja mbretërore britanike dhe sigurisht një nga pasuritë që ajo ka, janë këmbët.