Loredana, pa operacione plastike, krenohet me format pas lindjes

559

Njëra prej repereve më të përfolura për momentin, Loredana Zefi ka befasuar me një deklaratë të saj në InstaStory

Njëra prej reperëve më interesante shqiptare, e cila pos repit të saj në shqip, krijimin e saj e ka më të mirë në anglisht, ka treguar se nuk është një fanse e madhe e operacioneve plastike.

Krijuesja e hitit “Sonnerbille”, e cila i dha asaj famë jo vetëm në trojet shqiptare por edhe në vendet gjermanofolëse.

“Më e dobët se sa para shtatzënisë dhe këtë pa operacione plastike dhe pa ushtrime në palestër”, ka shkruar ajo mbi fotografi.