Kylie Jenner përballet me gjëra të papritura në kompaninë e saj të bukurisë!

140
Sigal

Një gjë është e sigurt: Kylie Jenner po përjeton periudhën e saj më të vështirë nga ana profesionale.

Jo vetëm që tani humbi statusin e miliarderes, por ajo po përballet me largimin e stafit të “Kylie Cosmetics”.

“Daily Mail” njofton se drejtori i përgjithshëm i “Kylie Cosmetics” dhe “Kylie Skin” është larguar nga roli i tij gjashtë muaj pasi u emërua, megjithëse ai kurrë nuk mori zyrtarisht titullin.

Christoph Honnefelder ishte emëruar në rolin drejtuesit si CEO i ardhshëm i kompanisë së Kylie Jenner në janar të këtij viti, por tani është larguar për ‘arsye personale’.