Nuk është hera e parë që një këngëtar shqiptar të frymëzohet nga një i huaj bazuar në suksesin që ka patur.

Mbase mendojnë se meqë një këngë ka pasur sukses dikur, do ketë sërish. Argjentina Ramosaj është një nga këngëtaret shqiptare që është frymëzuar nga grupi ”Rebelde”.

Ajo sapo lançoi këngën ”Sekreti”, dhe u pëlqye shumë, por është identik më këngën ”Wanna play”, të ”Rebelde”, e cila është publikuar në vitin 2009. Mbase Argjentina thjesht ka dashur të frymëzohej, ose ka menduar se nuk do binte në sy kjo ngjashmëri.