Kështu duken yjet pa grim

514

Kur i shohim fotografitë e yjeve në revistat e njohura, në Instagram dhe rrjetet e tjera sociale, nuk mund të mos mahnitemi nga bukuria e tyre.

Sigal

Ndonëse, shumë nga ne besojmë se bukuria e tyre është rezultat i një grimi të rënduar dhe filtrave të programeve që i editojnë fotografitë duket se ky nuk është një konstatim që qëndron krejtësisht.

Fotografitë që i gjeni më poshtë na dëshmojnë se disa nga yjet janë të bukura, madje shumë të bukura edhe pa asnjë pikë grim.

Me këto fotografi pa grim, yjet na kanë treguar se edhe ato kanë imperfeksione sikur të gjithë ne, por që nuk kanë frikë t’i tregojnë ato sepse natyralja gjithmonë është shumë herë më e bukur.

15. Lady Gaga

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

14. Adele

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

13. Lana Del Rey

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

12. Tyra Banks

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

11. Kate Beckinsale

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

10. Miley Cyrus

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

9. Chrissy Teigen

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

8. Carrie Underwood

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

7. Sarah Michelle Gellar

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

6. Jessica Biel

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

5. Alicia Keys

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

4. Jennifer Lopez

3. Lena Headey

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

2. Adriana Lima

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It

1. Kesha

15 Celebrities Who’ve Gone Makeup-Free and Nailed It