Katie Price në rehabilitim për çrregullime të stresit post-traumatik

397
Sigal

Katie Price është kontrolluar në një qendër rehabilitimi për vuajtjen nga çrregullimi i stresit post traumatik.

Nëna e 5 fëmijëve do të trajtohet në The Priory për 28 ditë pasi familja i kërkoi që të merrte ndihmë mjeksore.

Modelja po përballet me probleme finaciare dhe me divorin nga bashkëshorti Kieran Hayler.

Katie ka shfaqur çrregullime në sjellje dhe pranoi se kishte nevojë për ndihmë për PTSD.

Ajo bëri një konsultë në klinë të mërkurën dhe u diagnostikua me çrregullime të stresit post traumatik dhe do të fillojë rehabilitmin prej 28 ditësh.