Kaq sexy se keni parë Marina Vjollcën më parë…

203

Punën nuk po e ndalë.

Duke qenë se punon aty, Marina Vjollca shumicën e fotografive moderatorja e njohur Marina Vjollca i realizon në ambjentet e televizionit të njohur

Më një foto të ‘zjarrtë’, moderatorja ka ardhur përsëri.

Ajo shihet se u ‘thye’ në mes dhe dukej seksi në këtë imazh, edhe pse e veshur.