Jessie J flet për herë të parë për gjendjen e saj pas abortit: E di se arsyeja që ndodhi ishte…

144
Sigal

Jessie J tha se nuk ishte ndjerë kurrë më e vetme në jetën e saj pasi pësoi një abort të papritur në vitin 2021, duke pranuar se është ende duke e rikuperuar veten nga humbja e saj.

“E dija se arsyeja që ndodhi ishte sepse nuk duhej ta bëja vetëm… Unë duhet të gjej dikë që e dëshiron këtë po aq sa unë”, tha ajo në episodin e së hënës të “Ditari i një CEO me Steven Bartlett” podcast. “Jam mirënjohëse që kam përjetuar të qenit shtatzënë… Më ka hapur derën që ta dua veten më thellë.”

Ajo shtoi, “Unë jam ende duke e rikuperuar veten nga e gjithë kjo. Kam momente trishtimi dhe pikëllimi të fortë, por kam edhe momente emocioni duke e ditur se nuk do ta bëj vetëm.”

Këngëtarja 34-vjeçare e “Bang Bang” kujtoi mëngjesin kur u zgjua dhe nuk “ndihej mirë”, kështu që shkoi të vizitonte një mjek për të kontrolluar shtatzëninë e saj.

“E dija se arsyeja që ndodhi ishte sepse nuk duhej ta bëja vetëm… Unë duhet të gjej dikë që e dëshiron këtë po aq sa unë”, tha ajo në episodin e së hënës të “Ditari i një CEO me Steven Bartlett” podcast. “Jam mirënjohëse që kam përjetuar të qenit shtatzënë… Më ka hapur derën që ta dua veten më thellë.”

Ajo shtoi, “Unë jam ende duke e rikuperuar veten nga e gjithë kjo. Kam momente trishtimi dhe pikëllimi të fortë, por kam edhe momente emocioni duke e ditur se nuk do ta bëj vetëm.”

Këngëtarja 34-vjeçare e “Bang Bang” kujtoi mëngjesin kur u zgjua dhe nuk “ndihej mirë”, kështu që shkoi të vizitonte një mjek për të kontrolluar shtatzëninë e saj.

“Ai bëri një tjetër skanim dhe tha: “Më vjen shumë keq që nuk ka rrahje zemre”, tha Jessie për mjekun e dytë. “Kjo ishte brenda tre, katër orëve nga e para.”

Por superylli britanik nuk e përpunoi menjëherë lajmin dhe përkundrazi u përgatit për koncertin e saj në LA ku bëri një shfaqje të plotë.

“Më kujtohet se shkova në shtëpi dhe nuk e përpunova. Dhe pastaj të nesërmen shkova direkt në glam, bëra kontrollin e zërit… Unë bëra shfaqjen,” tha ajo.

Vetëm pas shfaqjes ajo e goditi me të vërtetë.

“Kur hipa në makinë pas shfaqjes vetë, dhe u ktheva në shtëpi, dhe hapa derën e përparme dhe mbylla derën, rashë në gjunjë,” u shpreh artistja. “Ai ishte momenti më i keq i gjithë eksperiencës, duke kuptuar se, përveç karrierës sime, të qenit nënë dhe të kesh një fëmijë ka qenë emocioni më i madh i jetës sime.”

“Unë kam qenë gjithmonë super me ta. I dua fëmijët.. Ndjeva sikur më kishin dhënë gjithçka që doja dhe më pas dikush kishte shkuar, ‘Por nuk mund ta kesh’. Jessie tha. “Kur u ktheva në shtëpi atë natë dhe u shtriva atje, nuk jam ndier kurrë kaq i vetmuar në jetën time… Më kujtohet vetëm se isha shtrirë, duke e ditur se ishte ende atje, por nuk ishte aty. Kështu vazhdoi për më shumë se një javë.”

Jessie tregoi se ajo pësoi një abort vetëm disa orë para se të dilte në skenë në The Hotel Cafe në Los Angeles në nëntor 2021.