Gjyqi me ish-gruan/ Prezantuesi i njohur kundër Johnny Depp: Ai është një narcisist

152
Sigal

Gjyqi i ish-çiftit të njohur të Hollywood-it është kthyer në kryefjalën e mediave të huaja.

Deri më tani, shumë njerëz kanë shfaqur një simpati më të madhe për aktorin e njohur, Johnny Depp duke i mbajtur anën atij.

Ndërsa disa të tjerë nuk e besojnë. Këtu bënë pjesë edhe prezantuesi, Howard Stern, i cili beson se Depp është një “narcisist, që kërkon vëmendje dëshpërimisht”.

Arsyeja pse ai e donte këtë – ai donte që të transmetohej në televizion sepse kjo është ajo që bëjnë narcisistët”, tha Stern të hënën në emisionin e tij në radio ‘SiriusXM’ ndërsa diskutonte për betejën ligjore shumë publike të Depp me Heard.

Në shkallën e narcisizmit, unë mendoj se Johnny Depp është një narcisist i madh – dhe çfarë dua të them me këtë është, ai mendoi ‘Unë do ta vendos këtë në TV. Dhe sepse jam kaq bindës dhe kaq i zgjuar, dhe jam një djalë kaq i mrekullueshëm”, tha Stern.

Ish-gjyqtari i “America’s Got Talent” më pas akuzoi Depp-in se po bën një shfaqje.

Do t’ju luaj disa klipe nga gjyqi i Johnny Depp. Nëse ai nuk po aktron – dua të them, ai po e tepron kaq shumë sepse po shkruan materialin e tij ndërsa shkon përpara. Ai e ka gabim. Ai nuk duhet ta tregojë këtë në TV në asnjë formë”, vazhdoi tutje ai.