Fifi e thotë troç: Flori është pika ime e dobët!

67
Sigal

Ka kohë që kanë qarkulluar lajme që Flori dhe Fifi janë në lidhje dashurie.

Të gjithë menduan që ata kanë më shumë se raport shoqëror, por e gjitha kjo histori duket se ishte thjesht iluzion, pasi të dy kanë mohuar këtë gjë. Së fundmi Fifi hapi një pyetësor duke i lenë ndjekësit ta pyesin për çfarë të duan. Ka kohë që kanë qarkulluar lajme që Flori dhe Fifi janë në lidhje dashurie.

Të gjithë menduan që ata kanë më shumë se raport shoqëror, por e gjitha kjo histori duket se ishte thjesht iluzion, pasi të dy kanë mohuar këtë gjë. Së fundmi Fifi hapi një pyetësor duke i lenë ndjekësit ta pyesin për çfarë të duan.