Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të shihni sa kanë kushtuar!

89
Sigal

Nëse ai është duke pritur t’i thoni çfarë unaze doni për fejesë/martesë dhe ju s’dini çfarë të zgjidhni, ndoshta unazat më të famshme të Vip-ave do t’ju ndihmojnë!  S’mund të themi të njëjtën gjë për çmimin, por ngushëllohuni me faktin që partneri juaj s’është Brad Pitt dhe as princi William!

1. Unaza $500,000 e Jennifer Aniston nga Justin Theroux

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

2. Unaza  $400,000 për Lady Gaga-n nga Christian Carino

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

3. Justin Bieber ka shije dhe kjo unazë $500 000 është goxha provë!

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

4. Scarlett Johansson me unazën $400,000 nga Colin Jost

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

5. Ariana Grande mori këtë diamand  $200,000 nga Dalton Gomez

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

6. Kurse unaza e Emily Ratajkowski-t nga partneri Sebastian Bear-McClard kushtoi plot $122,000

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

7. Kate Middleton me unazën rreth $500,000 nga princi William

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

8. Besojeni ose jo, unaza e Blake Lively-t nga Ryan Reynolds ka kushtuar plot $2 million

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

9. Unaza $250.000 e Angelina Jolie nga Brad Pitt

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

 10. Unaza e Natalie Portman kushton $35,000 dhe ishte dhuratë nga Benjamin Millepied

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të