Djali i Arnold Schwarzenegger “kapet mat” me të dashurën e tij me origjinë…

406
Sigal

Djali i Arnold Schwarzenegger, Jozeph Baena, është parë sërish me të dashurën e tij shqiptare, Niki Dodaj, në West Hollywood.

Niki Dodaj është një vajzë me prindër shqiptarë, të cilët kanë emigruar në SHBA që në vitet ’90. Ajo është 21 vjeçe, dhe është diplomuar për menaxhim biznesi në Californi.

Joseph Baena është fëmija që Schwarzenegger ka me një grua që punonte në shtëpine e tij. Aktori e pranoi atësinë në vitin 2011 dhe ka qenë mjaft i pranishëm në jetën e djalit, i cili i ngjan shumë jo vetëm për nga pamja për dhe nga dëshira për palestër.