sh-futbollisti David Beckham ka surprizuar një vajzë të vogël 11-vjeçare në spital dhe i ka dhuruar çmimin special të ‘Pride of Britain’. Ai ka hyrë në dhomën ku qëndronte vajza e sëmurë dhe i ka dhuruar disa momente të paharrueshme duke luajtur me të.

Surprise: David Beckham has made one young fan's dream come true after he arrived unexpectedly at Great Ormond Street Hospital to reveal she had picked up an honour at this year's Pride of Britain Awards

Delight: In a sneak peek clip, 11-year-old Ella is left in shock as the 43-year-old sports star walked through the doors of a playroom in the children's hospital and greeted her with twinkling smile

“Ti je shumë e bukur. Më pëlqen shumë fjongo që ke në flokë. Edhe vajza ime do e kishte pëlqyer shumë, duket si një arush i vogël”,-i ka thënë ai.

Compliment: Entering the room, David confidently strolled over to the shocked youngster and complimented Ella on her outfit, adding that his daughter Harper, seven, would be fan of her faux fur gilet

Deserved: Ella is the recipient of this year's Child of Courage Award 

Vajza në fjalë quhet Ella dhe shumicën e jetës e ka kaluar në spital si pasojë e një sindrome të rrallë që ajo vuan. Buzëqeshjet e të voglës dhe momentet speciale krah David kanë bërë xhiron e botës.