“Burrat duan që fëmijët e tyre të duken si unë”, gruaja shet…

164
Sigal

Një influencer në rrjetet sociale, Marcela Iglesias, pretendon se burrat po i luten asaj që të shesë vezët, për shkak se duan fëmijë që të duken si ajo.

Ajo tha se ishte shtangur kur kishte marrë mesazhin e parë, por shtoi se duke parë kërkesat në rritje, po e mendon seriozisht që t’i shesë vezët e saj dhe sigurisht jo me një çmim të lirë.

E padëgjuar/ “Burrat duan që fëmijët e tyre të

Ylli i rrjeteve sociale do të konsiderojë shitjen e një vezë me çmimin deri në 50 mijë dolli.

“Ju jeni shumë e bukur dhe natyrale dhe unë dua që fëmijët e mi të duken si ti, ndaj ju lutem të merrni në konsideratë për të shitur vezët tuaja. Më dërgoni tarifën tuaj dhe do jemi në gjendje të procedojmë menjëherë”, është një nga mesazhit që i ka shkuar asaj.

E padëgjuar/ “Burrat duan që fëmijët e tyre të

“Kam menduar t’i shes vezët e mia, sa kohë ka njerëz që i kërkojnë dhe i bëjnë të lumtur. Mendoj që çmimi do të jetë diku te 50 mijë dollarë për vezë. Unë nuk kam nevojë për para, por mendoj se sigurisht që duhet të kompensohem për kohën time dhe procesin që do të përfshihem”, tha ajo.