Sigal

Një rutinë e mirë e mëngjesit ndikon në disponimin e gjithë ditës suaj, edhe gjërat e vogla të mëngjesit mund të mbesin në mendjen tuaj gjatë gjithë javës.

Një nga këshillat më të shpeshta që mund të dëgjoni nga ekspertët, është që në mëngjes në vend të filxhanit të kafesë të mbushni një gotë uji me limon.

Uji me një copë limoni të shtrydhur në të ka një numër të madh të përfitimeve-mirëpo duhet të jetë gjëja e parë që pini në mëngjes. Kështu metabolizmi fillon punën mbarë, shkrihet yndyra dhe bëhet mirëmbajtja e muskujve, pastron gojën dhe fytin, si dhe jep një dozë të shtuar të energjisë.