Si t’i rregulloni problemet me lëkurën që shfaqen gjatë verës…

501
Sigal

Vera konsiderohet si njëra ndër stinët më të bukura të vitit.

Por gjatë këtij sezoni na dalin disa probleme sidomos me lëkurën për shkat të nxehtësisë.

Më poshtë mund të shikoni disa metoda se si ti shmangni këto probleme në mënyrë që t’ia kaloni sa më mirë.

Djersitja e tepërt

Mënyra më e mirë për t’iu shmangur djersitjes është që të veshni materiale të pambukut.

Irritimi i lëkurës pas depilimit 

Për të reduktuar skuqjen, ënjtjen dhe kruajtjen pas depilimit, merrni disa pika të vajit të livandës, përziejeni atë dhe zbatoni atë në zonën e dëmtuar.

Mushkonjat 

Problemi më i madh që shfaqet gjatë verës janë mushkonjat të cilat paraqesin problem të madh.

Për t’i larguar ato bleni vaj eukalip