Si të trajtoni urtikarien e shkaktuara nga dielli

346

INTERVISTA/ Flet për “Telegraf” Dr. Gilda Gaçe, mjeke imunologe-alergologe në Poliklinikën e Specialiteteve Nr. 1

Urtikaria është një sëmundje akute dhe kronike, kryesisht me natyrë alergjike dhe e karakterizuar kryesisht nga urtika dhe kruarje kalimtare. (Urtika janë flluska si ato të shkaktuara nga kontakti me gjethe hithre). Për shkaktarët e sëmundjes, shenjat e saj, grupmoshat më të prekura, për mënyrën si behet trajtimi dhe kujdesi që duhet të kenë personat e prekur prej saj, i shpjegon në një intervistë për Suplementin Shëndetësor, Dr. Gilda Gaçe, mjeke imunologe-alergologe klinike në Poliklinikën e Specialiteteve Nr. 1 në Tiranë…

Më tepër lexoni në numrin e sotëm të gazetës “Telegraf”