Si të përgatisni ilaçe natyrale për kurimin e anemisë

509
Sigal

TRAJTIME/ Shkaqet e anemisë janë të ndryshme dhe po kështu simptomat e saj, prandaj ajo kurohen sipas shkakut

Anemia, apo varfërimi i gjakut është pakësim i numrit të rruazave të kuqe të gjakut ose pakësim i Hemoglobinës në rruazat  e kuqe të gjakut, ose i të dyjave këtyre së bashku. Shkaqet e anemisë janë të ndryshme dhe po kështu simptomat e saj janë të ndryshme dhe kurohen sipas shkakut. Më poshtë do të paraqesim llojet e anemisë në varësi të shkaqeve të saj…

Shkrimin e plotë mund ta lexoni në brendësi të “Telegraf” print