Si të mbani nën kontroll hipertensioni arterial pa përdorur ilaçe

529
Sigal

Sipas specialistëve, në disa raste sëmundja mund të përballohet duke realizuar disa ndryshime në regjimin ushqimor

Nëse interesoheni të dini se a mund të rregulloni tensionin e gjakut pa marrë ilaçe, përgjigja është tepër optimiste. Sipas specialistëve, në disa raste tensioni i lartë i gjakut, d.m.th. hipertensioni jo shumë i lartë mund të përballohet me sukses duke realizuar disa ndryshime në jetën e përditshme si dhe në regjimin ushqimor. Të njëjtat udhëzime vlejnë edhe për rastet e hipertensionit të mesëm dhe atij shumë të lartë, por gjithmonë në kombinim me terapitë- mjekësore për të pasur rezultat më të mirë.

Simptomat

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf