Si mund të vetëkurohet sëmundja e kolitit

846
Koliti është sëmundje nga e cila vuajnë një e treta e shqiptarëve, megjithëse shumë pak dinë ta vetë-kurojnë këtë sëmundje. Shumë prej të sëmurëve që vuajnë nga koliti, i nënshtrohen një terapie për një kohë të gjatë me ilaçe dhe dietë të rreptë, por pa pasur ndonjë përmirësim të dukshëm. Kjo sëmundje tepër serioze dhe mjaft shqetësuese, dhe që prek shumë njerëz quhet ndryshe sëmundje e zorrës së trashë. Kjo sëmundje ka të bëjë me inflamacionin e mukozës në zorrën e trashë.
Simptomat 
për më tepër lexoni Gazetën Telegraf 
Sigal