Provojeni edhe ju. Limon të ngrirë? Po dhe përfitimet janë të…

410

A keni provuar ndonjëherë të ngrini një limon? Sigurisht shumë do t’u përgjigjen kësaj pyetjeje jo, gjithashtu sepse zakonisht frutat nuk ngrijnë, por blihen në sasi të vogla për ta konsumuar menjëherë. Por nëse kjo do të sjellë avantazhe dhe përfitime, mund ta bëni.

Përfitimet e limonit të ngrirë

Në të vërtetë, ka nga ata që theksojnë se limoni i ngrirë ka edhe përfitime të mrekullueshme dhe se bëhet një lloj “bombe” ushqyese.

Një zgjedhje që nuk ju kushton asgjë për të bërë, por që sigurisht në kushte të veçanta mund të çojë në konsultimin me mjekun.

Për të ngrirë një limon ju duhet ta pastroni atë mirë dhe ai duhet të jetë i mbështjellë në një qese para se të futet në frigorifer.

Pasi të ketë ngrirë, ai do të jetë integruar me një rende të veçantë në ushqime të tilla si oriz, makarona, salca, supave dhe shumë të tjerë, si dhe duke e hedhur në ujë.