Ndërrimi i stinëve, rrit depresionin dhe sëmundjet e zemrës

414
Sigal

Incidencën më të madhe për t’u prekur e kanë ata që vuajnë nga zemra dhe hipertensioni

Pranvera po vjen, por trupi jo gjithmonë reagon pozitivisht. Lodhje, dhimbje koke, apati, gjendje dobësie, mungesë oreksi apo çdo gjë që fillon me rilindjen e stinës. Të gjitha këto shenja i atribuohen asaj që në gjuhën e popullit quhet “periudha e ndryshimit të gjakut”. Ndryshimet stinore ndikojnë në ritmin biologjik të organizmit të njeriut. Ato shoqërohen me rritje të temperaturave, zgjatjen e ditës dhe ndryshimin e mënyrës së të ushqyerit.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf