Mënyrat e reja për të kuruar migrenën

583
Sigal

80 % e rasteve të dhimbjeve të migrenës nxiten nga stresi sipas një shkrimi të revistës “Cephalalgia”. Sepse stresi ndikon në rritjen e uljen e kortizolit dhe adrenalinës duke shkaktuar kështu dhimbje dhe përzierje. Në të njëjtën kohë stresi ndikon në shtrëngimin e dhëmbëve dhe qafës. Në këtë rast do t’ju bënte mirë marrja frymë thellë dhe masazhi…

Më shumë lexoni në gazetën Telegraf