Lindja pa dhembje. Anestezia epidurale dhe pasojat e saj

505
Sigal


Lehtësimi i dhimbjes së lindjes mund ta ndihmojë femrën ta kujtojë si një eksperiencë më pak traumatike

Anestezia epidurale është metoda më e mirë për të lehtësuar dhimbjen gjatë lindjes dhe femrat e preferojnë më shumë se çdo teknikë tjetër anestezike. Në momentin që përgatiteni për lindje është e nevojshme që të dini të gjitha mënyrat e lehtësimit të dhimbjes së lindjes, në mënyrë të tillë, që të merrni vendimin më të mirë për ju dhe fëmijën tuaj.

Lindja e foshnjes

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf