Komplikacionet e diabetit në sy

945
Sigal

INTERVISTA/ Flet për “Telegraf”, Dr. Nora Burda mjeke okuliste në Poliklinikën e Specialiteteve Nr. 9

Diabeti shkakton komplikime në organe të ndryshme e ndër to edhe në sy. Sëmundja diabetike e syrit i referohet një grupi të ndryshimeve në sy, të cilat paraqiten te personat me sëmundje të sheqerit dhe që shënohen si komplikime të diabetit. Por se cilat janë komplikacionet, shenjat dhe trajtimi i sëmundjes i shpjegon në një intervistë për Suplementin Shëndetësor dr. Nora Burda, mjeke okuliste në Poliklinikën e Specialiteteve Nr. 9.

Dr. Nora, mund të na jepni një informacion të detajuar për sëmundjen e diabetit?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf