Kjo është mënyra më e mirë për heqjen e zbokthit

367
Zbokthi është një fenomen shqetësues për shumë persona. Ai shkaktohet për shkak të lëkurës së thatë, acarimit në lëkurë, rritjen e baktereve dhe kërpudhave në skalp, dhe për shkak të faktorëve tjerë që lidhen me çrregullimet e lëkurës. Sidoqoftë, zbokthi mund të kontrollohet nëse e ndiqni një rutinë të shëndetshme të kujdesit të flokëve. Për eleminimin e tij një rëndësi të vecantë duket se ka përdorimi i vajit të kokosit. Vaji i kokosit ndihmon në eliminimin e zbokthit për shkak të vetive anti-kërpudhore që i posedon. Gjithashtu, vaji i kokosit ndihmon në lagështimin e skalpit të thatë, si dhe zvogëlon dhimbjet. Përgatitja: Merrni vaj kokosi dhe përzieni me lëngun e gjysmës së limonit. Produktin e fituar e aplikoni në skalp dhe i bënimasazh për pak minuta. Pas 20 minutave, i pastroni flokët dhe procedurën e përsëritni dy deri tri herë në ditë
Sigal