Sigal

Kivi është një nga frutat më të pasur me Vitaminë C, Vitaminë K dhe Vitaminë A.

Ky frut është i preferuar pothuajse nga të gjithë duke qenë se është i ëmbël dhe i thartë në të njëjtën kohë.

Gjithashtu përveçse si frut, kivi mund të konsumohet edhe si sallatë ose ëmbëlsirë.

Përveç këtyre, këtu do të gjeni 9 arsye pse duhet të konsumoni nga një kivi çdo ditë.

1.Redukton simptomat e astmës

2.Rrit imunitetin

3.Mban nën kontroll diabetin

4.Lufton disa lloje të kancerit

5.Qartëson shikimin

6.Lufton pagjumësinë

7.I jep lëkurës tuaj butësi dhe shkëlqim

8.Lufton aneminë

9.Ndikon në shëndetin e zemrës.