Ka një çekuilibër në trupin tuaj, këto janë arsyet përse zgjoheni shpesh në të njëjtin orar

163
Sigal

Nëse zgjoheni në të njëjtën kohë çdo natë, kjo është një shenjë e qartë e një çekuilibri në trupin tuaj që duhet të adresohet.

22:00 – 23:00: Hormonet dhe metabolizmi
Nëse jeni duke luftuar për të fjetur çdo natë, kjo është një shenjë e stresit të pakontrolluar, çekuilibrit endokrin ose disa çështjeve të metabolizmit.

23:00 – 01:00: Fshikëza e tëmthit
Kjo është një shenjë se po zbrazni rezervat e energjisë së fshikëzës së tëmthit dhe kjo shkakton tretje të dobët të yndyrës në trup, si dhe vetëbesim të ulët dhe aftësi të dobëta vendimmarrëse.

01:00-03:00: Mëlçia
Kjo do të thotë që mëlçia juaj ka nevojë për ribalancim dhe mund të përjetoni simptoma si dhimbje koke, lodhje kronike, anemi dhe perioda të parregullta. Në një nivel emocional, ai është i lidhur me zemërimin, kështu që ju gjithashtu mund të shtypni një zemërim, zhgënjim ose pakënaqësi.

3:00-5:00 e mëngjesit: Mushkëritë
Mushkëritë janë përgjegjëse për lëvizjen e energjisë vitale nëpër meridianët dhe në të gjithë trupin, kështu që nëse zgjoheni në këtë kohë çdo natë, mund të keni një pikëllim dhe pikëllim të fshehur që duhet të përballoni. Gjithashtu, këto çekuilibrime mund të çojnë në një sistem të dobët imunitar, frymëmarrje, kollë dhe astmë.

5:00-7:00: Zorra e trashë
Kjo do të thotë që ju duhet t’i “lëshoni” gjërat, si emocionalisht ashtu edhe fizikisht. Ju mund të vuani nga jashtëqitja e thatë, skuqjet e lëkurës dhe kapsllëku.