Ja vitaminat dhe mineralet që rrisin gjatësinë tuaj

909
Sigal

Gjenetika luan rol të veçantë në përcaktimin final të gjatësisë suaj. Mjekët tregojnë sasinë që duhet konsumuar

Gjenetika luan rol të veçantë në përcaktimin final të gjatësisë suaj. Vitamina dhe mineralet ndihmojnë rritjen dhe pamjaftueshmëria e disa vitaminave mund të shkaktoj vonesë në zgjatje dhe ndikoj në gjatësinë përfundimtare. Që t’i ndihmosh fëmijës suaj të zgjatet ata duhet të konsumojnë sasi të mjaftueshme të kalciumit, vitaminës D dhe zinkut.

Kalciumi

për më shumë lexoni gazetën Telegraf