Sigal

Deodoranti ka shumë funksione. Por kjo që ju prezantojmë më poshtë me siguri nuk ju ka shkuar asnjëherë në mendje.

Temperaturat janë të larta dhe ju dilni duke veshur fustanin tuaj të preferuar ose pantallona të shkurtra.

Fërkimi mes kofshëve është i pashmangshëm dhe ndonjëherë mund të rezultojnë në dhimbje të pakëndshme.

Epo ja që ka një zgjidhje dhe për këtë problem. E kemi fjalën për deodorantin që përdorni (rroll-on).

Ai vepron si lubrifikant, qetëson lëkurën tuaj dhe e bën ecjen më pak të dhimbshme.