Sigal

Vaji i ullirit është një hidratues perfekt natyral dhe nuk ka recetë për aplikimin e saj.

Thjesht përhapeni me kujdes tek pjesa e thembrave dhe më pas vishni një palë çorape të pastra. Lehtësisht i masazhoni vetë me duar. Kushtojini rëndësi zonave të ashpra.

Përsëriteni këtë procedurë çdo natë, për të patur këmbë sa më të buta!