Ja pse duhet të mbani limon në dhomën tuaj të gjumit

489
Limoni është fryti padyshim më i dobishën me shumë përdorime, por me siguri nuk keni degjuar për efektin që ka ai po ta mbani në dhomën e gjumit.
Për të përmirësuar jetën tuaj, prisni tre limonë dhe vendosini anash shtratit. Lërini atje gjatë gjithë natës dhe përsëriteni diçka të tillë çdo ditë. Ja çfarë përfitimesh do të merrni:
– Është një freskues i mirë i ajrit dhe dhoma juaj do të jetë e freskët. 
– Do t’iu ndihmojë të merrni frymë më mirë. Limoni trajton të ftohtin dhe astmën. Edhe mendja juaj do të ndjehet më e freskët dhe më mirë. 
– Largon dhimbjen e kokës nga të pirja dhe lodhjen. Do të zgjoheni duke u ndier të freskët, gjë që ndodh rrallë në ditët e sotme.
Sigal