Ja pse duhet të kosumoni ujë me limon

263
Ujin me limon është një pije që ka shumë përfitime shëndetësore për organizmin tonë, sidomos nëse ai shoqërohet me ujë të ngrohtë dhe të konsumohet në mëngjes esëll. Disa nga përfitimet shëndetsore që marrim nga kjo përzjerje janë;

Ofron më shumë energj

konsumimi i ujit me limon është një mënyrë e mirë për të hidratuar trupin dhe të realizoni oksigjenimin e gjakut.

Ndihmon në Detoksifikim

Uji me limon ndihmon në largimin e lëngjeve të tepërta dhe toksinave nga trupi. Acidi citricndihmon në maksimizimin e enzimave që stimulojnë mëlçinë.

Për një lëkurë të bukur

Dehidratimi kronik mund të lerë lëkurën të thatë, ndaj filloni ditën tuaj me zgjedhjen e duhur “ujë të ngrohtë me limon”. Vitamina C luan një rol kritik në mirëmbajtjen e lëkurës së shëndetshme dhe antioksidantët mund të luftojnë faktorët e plakjes