Ja përse duhet të bëjmë kujdes me atë që konsumojmë

551
Sigal

A e dini se ka ushqime që i konsumoni çdo ditë dhe që po ju vrasin ngadalë?

Shumica prej nesh kanë një numër të këtyre ushqimeve në menynë e përditshme, por nëse i përzieni të gjitha këto, do të merrni një kombinim vdekjeprurës.

Prandaj, duhet të filloni të bëni ndryshime në dietën tuaj. Analizoni atë që hani dhe filloni të bëni zgjedhjet e duhura që sot.

Disa nga këto ushqime çojnë në presion të lartë të gjakut, kolesterol të lartë, sëmundje të zemrës, diabet, madje edhe kancer. Të mos harrojmë obezitetin dhe gjithë ankthin dhe depresionin që mund të vijë me të.

Këtu është lista e ushqimeve që po ju vrasin ngadalë.

– Kripa

–  Lëngje frutash

–  Gruri

– Ushqimi i shpejtë

– Qumështi

– Buka e bardhë.