Sigal

Ka pafund artikuj dhe receta për maskat e bukurisë me të bardhën e vezës, por nuk ua kanë thënë të gjitha.

E bardha e vezës mund të ketë efekte anësore. Aplikimi i të bardhës së vezës në fytyrën tuaj mbyll poret dhe rrit mundësinë që lëkura të depozitojë papastërti dhe të acarojë ata që kanë puçra në fytyrë.

Efekte të tjera anësore janë përhapja e të tjera bakterieve shumë të rrezikshme, kërcënuese për jetën si salmonella.

Ndaj përpiquni t’i qëndroni larg të bardhës së vezës, pasi një pakujdësi e juaja mund t’ju kushtojë rëndë.